AKTUELNO

Za nju je on i dalje najlepši zadrugar.

Odnos između Dragice Janičić i Nemanje Đerić Đeksona je naročito zaintrigirao javnost. Naime, otkako je ova ukućanka ušla u najgledaniji rijaliti "Zadrugu" pokazala je simpatije prema Đeksonu, koje on nije ignorisao već se odlučio na igru.

Foto: TvPink Printscreen

Kada se počelo komentarisati kako se između njih rađa ljubav, to je Đeksonu zasmetalo i otvoreno je odbio, što nju nije nimalo pokolebalo i dalje je ostala pri svom mišljenju koje je izgradila na samom početku njenog ulaska. Ovo su oboje prokomentarisali, a prva je to uradila Dragica.

Što se tiče Đeksona i dalje imam isto mišljenje o njemu. A što se tiče njegovog odbijanja nešto nisam primetila da me je privlačio, pa ne osećam ni to odbijanje. Nema simpatija, ima poštovanja i to mišljenje koje nosim spolja da je najlepši zadrugar. Što se tiče šta on misli o meni, ne menja moje mišljenje o njemu i iskreno apsolutno me ne interesuje vidim da je dečku neprijatno i žao mi je zbog toga. Ima sa mnom odnos toplo hladno - rekla je između ostalog Dragica.

Foto: Printscreen Youtube

Usledilo je jedno hipotetičko pitanje za Đeksona šta bi se desilo da je smak sveta i da nestanu svi ljudi, a da su njih dvoje jedini preživeli katastrofu kako bi se on ophodio prema Dragici.

Bila je stvarno sprdnja. Ja sam mislio da je devojka za*ebant, ali ona je psiho i da stvarno ne želim da se sprdam na kontu toga. Tako da ću na tvoje hipotetičko pitanje odgovoriti ne! Devojka se ne sprda, kontradiktorna. Kada bi ostao sa njom pao bi u depresiju i pojeo bih je, ne hipotetički, spržio bih je na ražnju i pojeo je - odgovorio je Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Posle ovakvih reči čini se da Dragica neće ni pomisliti da progovori sa njim, a kako će se njihov odnos odvijati narednih dana, pratite na portalu Pink.rs.

Pročitajte još: ŠOK! Nena PRIZNALA DA NE PODNOSI Matoru, pa otkrila šta bi joj URADILA! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Dragica Janičić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'