AKTUELNO

Mnogi su se iznenadili kada su zadrugara na malom ekranu videli sa štakama.

Poznati imitator Dejan Tasić Tasa koji se domaćoj publici predstavio u šou programima ''Audicija'' i ''Ja imam talenat'' koji su emitovani na TV Pink pre oko dve nedelje postao je stanar Bele kuće u najgledanijem rijalitju na ovim prostorima ''Zadruga''.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogi su se iznenadili kada su Tasu tokom nominacija videli na štakama, a portal Pink.rs došao je do informacija i šta mu se zapravo dogodilo. Naime, učesnik rijalitija ''Zadruga'' zadobio je povredu kada se okliznuo i pao.

- Tasa je zadobio povredu noge kada se okliznuo i pao. Njemu je odmah pružen lekarski pregled i on je zbrinut. Stavljen mu je gips, a budući da je lekar procenio da može da se vrati u rijaliti, on se pridružio zadrugarima u Beloj kući. Tasa se sada oseća dobro - rekao je izvor blizak produkciji za Pink.rs, a Tasa se tokom nominacija obratio svojoj porodici gde je i sam rekao da se oseća dobro.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mama i tata, nemojte da brinete, od sada slušam samo gips i Kings. Lakše mi je kada imam u glavi da je i Vuk Karadžić sa jednom nogom napisao toliko pesama - našalio se Tasa večeras tokom nominacija.

Autor: Pink.rs

#Dejan Tasić Tasa

#Rijaliti Zadruga

'