AKTUELNO

Svi su bili fascinirani!

Teodora - Tara Stojanović, petnaestogodišnjakinja iz Beograda, pretposlednja je takmičarka u večerašnjoj, drugoj emisiji trećeg kruga "Pinkovih zvezdica". I ona je odlučila da se predstavi popularnim stranim hitom "Havana" Kamile Kabelo.

Foto: TvPink Printscreen

Teodora je dobila svih pet glasova žirija, a Milan Stanković je bio posebno oduševljen njom:

Ona ne može da se poredi sa ostalim Teodorama. Ova Teodora bi mogla da održi lekcije svima koji bi voleli da pevaju ovu vrstu muzike i koji su danas moderni a zapravo nemaju pojma šta se tu radi. Ova Teodora zna da iznese to energetski, muzički, glumački, scenski, u svaki detalj je pronikla, apsolvirala i ova Teodora to radi najbolje - oduševljen je bio Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Goca Tržan je uspela da zbuni Teodoru svojim pitanjem:

Teodora, da li ti imaš problem sa nekim od nas petoro? Konstatovali smo da, od prve emisije, kada nastupaš, ti ne ostvariš nijedan kontakt sa nama. Ne zameram ništa, samo pitam. Nama izgleda kao da ti mnogo smetamo što smo tu - rekla je Goca kroz smeh i dodala - Ti si spremna za jedan moderan napad na svetsku muziku, imaš svetski prizvuk u svom glasu i u potpunosti podržavam mlade ljude koji rade to na neki svoj, potpuno novi način. Bila si sjajna, ovo je petica kao kuća - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Mi tebi sve govorimo iz ljubavi. Ja sam ti već jednom rekla da te vidim kao začetnika nekog novog muzičkog pravca u regionu i molim te, prvo to učini ovde, pa onda idi u svet. Lakoća kojom ti izvodiš svaku numeru, prirodnost, sviđa mi se kako rasteš, mislim da ćeš izrasti u prelepu devojku koja zna šta hoće - poručila joj je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Sviđa mi se tvoja drčnost, imaš dozu inata, ali to je dobro jer to radiš odlično. Ako bi neko normalan imao sluha, ti možeš lako da budeš među top deset na svetskoj muzičkoj sceni - siguran je bio Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZA KULISA PINKOVIH ZVEZDICA: Ovako se vaši omiljeni mališani pripremaju za nastup, a večeras vam PRIREĐUJU VRHUNSKI UŽITAK! (VIDEO)

Kako je izgledao ovaj fantastični nastup Teodore Tare Stojanović pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'