AKTUELNO

Pokazao je da se upornost i vredan rad isplati!

Prvi dečak koji je nastupio u večerašnjoj emisiji "Pinkove zvezdice" bio je Luka Škibola, koji ima trinaest godina i dolazi iz Sombora. On je odlučio da se predstavi pesmom naše popularne pevačice Aleksandre Radović, "Kocka leda".

Foto: TvPink Printscreen

On je na samom početku svoje interpetacije impresionirao žiri, te su veoma brzo stisli svoje zelene tastere i podigli se kako bi mogli da ga gledaju i čuju.

Zašto je ovaj šou toliko gledan i lep za mene da sedim ovde? Zato što se dešavaju ovakva čuda! Ovo je jedna potpuno drugačija interpretacija u odnosu na prošli krug, zaista si neverovatan i neverovatno kako čisto i lepo pevaš. Neverovatno si napredovao, ne znam šta radiš od prošlog kruga do sada i samo tako nastavi. Još jedan ću ti savet dati: Molim te kad staneš na binu, zauzmi jedan muški stav i nemoj po svaku cenu da pokazuješ obraz, kako spavaš, kako plačeš, jer kvariš utisak. Što se tiče pevanja, ovo je desetka - rekla mu je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Sergej Ćetković je bio iznenađen Lukinom visinom, te je morao da prokomentariše da će imati isti problem koji ima i on:

Ja vidim da će i njemu Deda Mraz imati problem da nađe poklon za Novu godinu. Ja ću da počnem da spremam stvari za njega i njegove nastupe, jer vidim da će jednog dana biti ozbiljna zvezda, samo vodi računa da svoju pojavu još malo oživiš, da se uneseš u pesmu - savetovao ga je on.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom kraju, Milan Stanković mu je dao još jedan savet:

Biraj ono u čemu se osećaš najkomotnije. Ovde ti je bilo komotno zbog intonacije, da to tako pevaš, ali moraš da nam daš još nečega. Izražavanje kroz pesmu, to nam fali. Mislim da si bolji nego što si bio, ali i dalje nam fali tvoje duše, energije i tvog izraza - poručio mu je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NADA SE SUPERFINALU PINKOVIH ZVEZDICA! Dražen: Muzika je moj san i potpuno joj se predajem! (VIDEO)

Kako je izgledao Lukin nastup, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Luka Škibola

#Pinkove zvezdice

'