AKTUELNO

Nije mogla da ostane nema kada je videla šta radi kod njenog kreveta.

Ako se po jutru dan poznaje, milionski auditorijum Televizije Pink očekuje buran dan u "Zadruzi", gde su se, odmah nakon buđenja, žestoko posvađali nekadašnji najbolji prijatelji Jovana Tomić Matora i Filip Đukić!

Foto: TvPink Printscreen

Problem je nastao kada je Filip rešio da se ošiša, a za ovu svoju aktivnost odabrao je ogledalo pored Matorinog kreveta, zbog čega je ona pobesnela, te mu povišenim tonom odmah poručila da to ne može da radi u delu sobe u kojem ona spava. Tada je, očekivano, došlo do svađe.

- Problem je što te ja zamolim lepo, a ti se d*kaš - objašnjavala je Matora već iznerviranom Filipu, kojeg je optuživala da je to radio blizu mesta gde ona drži namirnice.

Foto: TvPink Printscreen

- Zato što ne znaš šta hoću da radim. Alo, ne treba da stoji hrana pored kreveta - branio se Filip, međutim, Matora je bila neumorna.

Foto: TvPink Printscreen

'Ajde, dođi kod mog kreveta, pa se šišaj na mom krevetu! Nemoj da se dereš na mene! Ja ne dozvoljavam nikome da se izd*kava na meni. Šišate se ovde i skoro nikad ne pokupite dlake! Rekla sam ti:"Filipe, nemoj tu da se šišaš". Ako si nervozan ustao, nemoj da mi se izd*kavaš tu i dernjaš se na mene... Bezveze se izd*kavaš i jedeš g*vna - urlala je Matora, zbog čega je Filip negodovao.

D. T.

#Filip Đukić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

'