AKTUELNO

Bivša zvezda „Hane Montane” glumac Mičel Muso proveo je noć u teksaškom zatvoru nakon što je bio uhapšen zbog javnog opijanja i krađe kesice čipsa u subotu, saopštila je policija.

Muso, koji je pre deset godina bio u seriji Diznijevog kanala, u alkoholisanom stanju je oko 19:15 došetao u lokalni hotel i počeo jesti kesicu čipsa koju je uzeo bez da ju je platio, prema navodima policije.

Kada je osoblje reklo Musou, „koji je očito bio pijan” da plati za grickalicu te da je bio nasilan, prenosi policijski izveštaj Dallas Morning News.

Pozvana policija došla je u hotel i pronašla Musoa napolju, a bio je i vidno pijan. Uhapšen je zbog javnog opijanja i krađe ispod 100 dolara. Tokom hapšenja policija je primetila da Muso ima nekoliko nerešenih saobraćajnih upozorenja. Noć je proveo u Rockwall County Detention Centru, a kada je plaćena kaucija, pušten je u nedelju popodne.

Muso je, inače, najpoznatiji po ulozi Olivera Okena u „Hani Montani” u kojoj je glumio pet godina sve do 2011. Glumio je u 90 epizoda ove poznate serije, prema njegovu IMDb profilu, a pojavio se u još nekoliko serija, uključujući Diznijevu „Par of Kings”. Ovaj bivši dečiji glumac rođen je u Garlandu u predgrađu Dalasa.

Autor: N. Ž.