AKTUELNO

Šok!

Uskoro i zvanično bivša supruga Kevina Kostnera, Kristin Baumgartner, podnela je zahtev za povećanje alimentacije pa iznova podigla i ogromnu prašinu oko razvoda s glumačkom zvezdom. Njemu je, inače, u julu nadenuta obaveza da svakog meseca za svoje troje dece uplaćuje nepunih 130.000 dolara na račun dizajnerke tašni.

Međutim, sa željom da naslednici i nastave da „uživaju u istom lajfstajlu kao što su i do sada" - mama je sada tražila još, prema dokumentima koje je „TMZ" dobio na uvid. S druge strane, nove informacije akonto toga koliko je Kostner u stvari „težak" naterale su je i da optuži Kevina „za skrivanje detalja dok rastava još traje".

Kristin je ove nedelje, naime, tvrdila i javno kako se njegovo bogatstvo učetvorostručilo tokom njihovog braka, pa je zato vrlo ošro krenula po svoje, prenosi tamošnja štampa. 

Foto: Tanjug AP/Paul A. Hebert/Invision/AP

Ovo, međutim, nije i prvi put da je ona tražila veću sumu za decu. 

Na samom početku, pred sudijom je bila istakla kako njena deca zaslužuju 250.000 dolara mesečno, ali joj to nije bilo odobreno na osnovu informacija koje su tada bile dostupne. Svakako, 250.000 isto je, kako je izjavila pred zakonom, „mnogo manje nego što bi oni inače trošili na decu".

Zatim, kada je saznala da Koster navodno ima četiri puta više nego što je ona bila obaveštna, tražila je i da im on plaća privatne škole, vanškolske aktivnosti, treninge i zdravstveno osiguranje. 

On, međutim, ne haje mnogo ni za šta od ovoga, verujući da „ona hoće još para za sebe i estetske zahvate", prenosi „Page six". Predstavnici nekadašnjih ljubavnika mudro ćute po pitanju drame. 

Autor: M. M.