AKTUELNO

Sada više ne mora da krije!

Mesecima unazad spekulisalo se o tome da je jedna od najvećih rijaliti zvezda danas, Kloi Kardašijan, u blagoslovenom stanju. Nakon mnogo glasina, ona je napokon odlučila da prizna da čeka svoje prvo dete sa dečkom, košarkašem Tristanom Tompsonom, i to emotivnom objavom na Instagramu.

Moj najveći san se ostvario! Imaćemo bebu! Čekala sam se i pitala kada će, ali je Bog imao plan sve vreme. Znao je šta radi. Samo sam trebala da čekam i da imam veru u njega. I dalje ne mogu da verujem da je naša ljubav napravila novi život. Tristan, hvala ti što me tako voliš. Hvala ti što me tretiraš kao kraljicu. Hvala ti što činiš da se osećam lepo u svim fazama. Tristane, najviše od svega, hvala ti što si me učinio MAJKOM! Ovo iskustvo napravio si magičnijim nego što sam mogla da zamislim. Nikad neću zaboraviti koliko si bio divan prema meni. Hvala ti što si me učinio toliko srećnom - napisala je, između ostalog, Kloi.

Foto: Instagram

Očekivano, ono što sada sve zanima jeste i kada će Kloi objaviti pol bebe. O tome se takođe nagađalo, pa svi pretpostavljaju da će dobiti sina, a jedan od njenih fanova je upitao da li će se to desiti u narednoj epizodi rijalitija koji je proslavio njenu porodicu i nju:

Otkrićemo to u emisiji, ali ne ove nedelje - odgovorila je Kloi.

Foto: Printscreen Twitter

PROČITAJTE JOŠ: SLOMIĆE VAM SRCE: Procurio snimak u kom Jelena Marjanović peva hit Tanje Savić, nećete moći da prestanete da se ježite!

Kada će se to desiti, videćemo, a nema sumnje da će fanovi rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" s nestrpljenjem to čekati.

Autor: N. Vujčić

#Kloi Kardašijan | Khloe Kardashian

#Trudnoća

'