AKTUELNO

Evo o čemu je reč!

Film 'Barbi' je glavna tema poslednjih nedelja, a ovoj 'maniji' nije mogla da odoli ni Megan Markl (42). Vojvotkinja od Saseksa otišla je da pogleda film u društvu prijateljica, sa kojima je proslavila 42. rođendan.

Iako Megan u poslednje vreme nije među omiljenim poznatim ličnostima, svet je oduševila toplim gestom nakon filma.

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson/Pool

- Posle bioskopa otišli ​​su u hotel San Isidro Ranch, a tamo je bila grupa devojaka koje su slavile devojačko veče, a Megan je prišla i čestitala budućoj nevesti - rekao je izvor za "Page Six".

Ovaj gest je mnoge iznenadio jer Megan ima reputaciju da je „nedostižna“ i „malo hladna“. Princ Hari (38) nije bio na devojačkom izlasku sa Megan i prijateljima, ali su njih dvoje ranije proslavili romantičnom večerom u popularnom restoranu Tre Lune u Montesitu.

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson/Pool

Proslavi rođendana nisu se pridružili članovi kraljevske porodice koji su ove godine odlučili da preskoče javne čestitke. Ni ove ni prošle godine zvanični kraljevski profil na društvenoj mreži Iks nije objavio rođendansku čestitku Megan, a ove godine se ni Vilijam ni Kejt Midlton nisu potrudili da čestitaju rođendan Hatijevoj supruzi.

Autor: Pink.rs