AKTUELNO

Zadrugari su bili presrećni kada su videli članove svoje porodice.

Danas su zadrugari proveli predivno posle podne sa svojim porodicama, prijateljima. Neki od njih su se čak i rasplakali, dok su drugi sa osmehom na licu dočekali svoje najmilije.

Jelena Golubović je imala priliku da vidi svoju majku sa kojom je razmenila nekoliko rečenica. Kako je Golubovićka mnogo vezana za svoju baku, rastužila što je i ona nije posetila.

Foto: TV Pink Printscreen

Marka Miljkovića je posetila majka sa kojom su se prve pozdravile Saška Karan i Jelena koje su prokomentarisale da ima predobrog sina. Majka mu je uputila samo reči podrške, a svi ostalim zadrugarima poželela srećnu Novu godinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Macu Diskreciju je posetio njen drug koji joj je konstantno udeljivao komplimente na račun njenog izgleda i preneo joj pozdrave od njenih fanova, a potom i dodao kako bi je istog momenta izveo iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipa Đukića su na veoma dihovit način iznenadili drugari sa kojima je dragoceno vreme iskoristio kako bi mu preneli utiske od fanova i roditelja.  Odlična atmosfera je vladala i kada su ušli brat i majka Sare Reljić koji su se pozdravili sa svim zadrugarima.  Maca nije gubila vreme, pa je brže bolje uputila komplimente Sarinom bratu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević je dobio kritike na račun kletvi koje je uputio Jeleni Golubović. A šta su on i ostali zadrugari dobili kao savet, možete pogledati u snimcima ispod teksta.

Pročitajte još: KIJA ZANEMELA! Anabela UŠLA U ZADRUGU, pa Slobinu ženu raskrinkala pred svima: Kakvo CRNO PRIJATELJSTVO, sve je NEISKRENO! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Filip Đukić

#Jelena Golubović

#Maca Diskrecija

#Marko Miljković

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'