AKTUELNO

Latino diva Dženifer Lopez (53) sada uživa sa suprugom, glumcem Benom Aflekom (50). Verili su se pre 20 godina, a potom su se prošlog leta dva puta venčali. Osim po bujnim oblinama, pevačica je poznata i po burnim vezama.

Mnogi su je varali, počev od bivšeg supruga Marka Entonija (54), Kaspera Smarta (36) i verenika Aleksa Rodrigeza (47). Tako je smislila pravila koja bi svi njeni muškarci morali da poštuju.

Foto: TikTok.com

Njen bivši suprug Mark je navodno imao aferu sa stjuardesom na privatnom letu u njenom avionu, što je razbesnelo Džej Lo, zbog čega je zabranila ženama da rade u njenim avionima. Rade samo muškarci, koji su zapravo njeni pomoćnici.

Moraju biti u formi

Dženifer Lopez ne voli da njeni partneri imaju stomak. Poznata je po tome što redovno vežba, a isto zahteva i od njih. U jednom trenutku je čak stavila Afleka na strogu dijetu i rekla mu da mora da vežba.

Ceo dan pristup mobilnom telefonu

Kad god poželi, može da uzme mobilni telefon svom dečku i da proveri sa kim se dopisuje, kakve fotografije ima u galeriji i slično. Tako je otkrila da je Rodrigez neveran. Videla je poruke sa Medison Lekroj na njegovom mobilnom telefonu, iako se kasnije zaklela da se ništa nije dogodilo.

Foto: Printscreen/TikTok

Ne više od tri pića uveče

Dok je bio u vezi sa Aleksom, Džej Lo je insistirao da bez nje može da popije samo tri pića tokom noćnog izlaska. Pevačica inače ne pije, a jednom je rekla da čak ni ne puši, niti pije kofein jer zaista uništava kožu kako starite.

Intimni odnosi četiri puta nedeljno

Sa Aflekom je potpisala predbračni ugovor, a jedna od stavki je seksualni život. Dženifer želi seks najmanje četiri puta nedeljno, a da bi se oženio Lopezom, Ben je morao da pristane na njeno pravilo.

Autor: N. Ž.