AKTUELNO

Život ga nije mazio.

Zvezda filma "Sam u kući", koji je omiljen tokom novogodišnjeh praznika, Mekoli Kalkin, postao je milioner još kad je imao 10 godina.

Ipak, kao tinejdžer je postao zavistan od droge, a tragedije u njegovom životu ređale su se jedna za drugom.

Njegov otac Kit želeo je da se njegova deca bave šoubiznisom, ali mu se želja nije ostvarila, jer je glumčeva sestra Dakota poginula 2008. kada ju je udario automobil.

Foto: Printscreen Youtube

On i druga sestra postali su zavisnici od droge i ona je preminula od predoziranja 2015. godine.

Ali to nije sve - Mekoli vuče velike traume iz porodice, jer ga je otac maltretirao, kontrolisao i terao ga da glumi, iako on nije želeo da nastavi da se bavi time.

Ipak, on je sa 14 godina objavio da se povlači iz glume, zbog čega je došlo do ozbiljnih svađa u njegovoj porodici koje su dovele do toga da ih otac napusti.

Tada se njegova majka Patricija osmelila i optužila supruga za zlostavljanje i alkoholizam dok se borila za starateljstvo nad malim Mekolijem.

Njegova majka je potrošila nekoliko miliona na suđenej sa suprugom, pa je dovela porodicu na ivicu egzistencije, ali je glumac uspeo da sačuva svoje bogatstvo i od majke i od oca, zbog čega se posvađao sa njima.

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL! Pevačica UŽIVO na društvenoj mreži prenosila S*KS sa dečkom, fanovi ZANEMELI OD ŠOKA! (VIDEO 18+)

Od tada je počeo da živi raspunim životom i postao je zavisnik od heroina, pa je 2013. zamalo umro jer je preterao s njim i lekovima.

Autor: V. T.

#Mekoli Kalkin

#glumac

'