AKTUELNO

Moja sestra mi uvek pomaže i ispravlja me - rekla je Selma Beriša za Pink.rs.

Selma Beriša, sestra učesnice "Pinkovih zvezdica" i pobednice "Pinkovih zvezda", Indire Beriše, ove godine oduševila je sve učešćem u najpopularnijem dečijem muzičkom takmičenju.

Večeras će u novogodišnjem izdanju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", izvesti pesmu "Ružica si bila", a njen nastup ostavio je žiri bez teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da je ovaj nastup još bolji od predhodna dva, žiri je bio odusevljen tako da sam i ja bila oduševljena. Zadovoljna sam, ali uvek može bolje. Srećna sam što se žiriju dopalo - rekla je Selma, kojoj je upravo njena sestra Indira najveći uzor.

- Moj uzor je moja sestra Indira, koja je bila takmičarka druge sezone "Pinkovih zvezdica", sad već pobednica "Pinkovih zvezda". Uvek mi pomaže i ispravlja me - rekla je Selma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona priznaje da ima veliku tremu, ali da daje sve od sebe da se to ne odrazi na njeno pevanje. U prva dva kruga oduševila je žiri, čiji su joj komentari i te kako bitni.

- Svi komentari mi mnogo znače, od svakog člana žirija pojedinačno. Dobila sam mnogo lepih komentara - rekla je ova trinaestogodišnjakinja.

Ona se od svoje sedme godine bavi pevanjem, zbog čega je želela da sa svima podeli svoj talenat.

- Za "Pinkove zvezdice" sam se prijavila da bih pokazala svoj talenat . Ali pored toga, želela sam da se družim sa ostalim kandidatima - objasnila je Selma.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

U prethodnoj sezoni, favorit joj je bio Roko Blažević, a za sam kraj, Selma je otkrila šta očekuje od učešća u "Pinkovim zvezdicama".

- Očekujem pre svega dobru zabavu, druženje sa kandidatima. Ovo za mene predstavlja jedno lepo iskustvo i napredak - rekla je Selma.

Autor: Pink.rs

#Indira Beriša

#Pinkove zvezdice

#Selma Beriša

'