AKTUELNO

Sa bivšom verenicom srešće se na sudu.

Američki modni dizajner Vajat Koh, inače sin milijardera Bila Koha, podneo je tužbu protiv svoje bivše verenice Ajvi Slokamb, zbog toga što mu posle raskida nije vratila verenički prsten! Prema pisanjima tamošnjih medija, Vajat je Ajvi poklonio dijamantski prsten od 8,24 karata u martu ove godine, kada je njegova vrednost iznosila 180.000 evra, a njegova vrednost je sada uvećana i procenjuje se na čak četvrt miliona.

Foto: TvPink Printscreen

On je u tužbi koju je podneo naveo da je Ajvi bila ta koja je u maju raskinula veridbu, nakon čega joj je više puta tražio da mu vrati skupoceni prsten, što još uvek nije učinila.

Prsten je dobila uslovno. Odbila je da ga vrati uprkos zahtevima - navodi se u Vajatovoj tužbi koji, osim prstena, potražuje i novčanu odšetu u iznosu od 15.000 dolara.

Foto: Youtube

Mladoženja "težak" dve milijarde dolara

Vajat Koih je, inače, osnivač kompanije "Vajat Ingrejem LLC", modne linije za muškarce koja je, kako se navodi na njihovom zvaničnom sajtu, smela, budući da je dizajner smatra da odeća treba biti povod za početak svake konverzacije. S druge strane, prema navodima "Forbsa", njegov otac Bil "težak je" oko 1,7 milijardi dolara - on je koosnivač Akademije Oksbridž u Vest Palm Biću, a otac mu je Fred Koh, osnivač multinacionalne kompanije "Koh".

Foto: Youtube

Pink.rs

#Prsten

#verenik

'