AKTUELNO

Čuvena američka teniserka, Serena Vilijams, nedavno je potvrdila vest o trudnoći, a sada je pokazala trudnički stomak i svoje obline u elegantnoj crnoj haljini tokom odmora u Italiji.

Na prvoj od dve fotografije, teniska legenda gleda pravo u kameru, a šaljivim opisom dodatno je stavila akcenat na stomak koji je otkrila tek na drugoj fotografiji.

- OPREZ: Stvari nisu uvek onakve kako izgledaju - napisala je 41-godišnjakinja uz fotografije koje možete pogledati u nastavku teksta.

Druga fotografija prikazuje slavnu teniserku s velikim trudničkim stomakom i pozamašnom zadnjicom.

- Ozbiljno pokušavam da otkrijem da li je beba spreda ili... otpozadi - našalila se Serena.

Serena je pozirala u dugoj crnoj haljini bez rukava i ružičastim štiklama. Naime, bila je na venčanju prijatelja, jer je bila okružena stolicama, belim ružama i nečim što je zaličilo na oltar iza nje. Ove fotografije izazvale su lavinu komentara njenih fanova.

- Izgledaš predivno Serena! - napisao je jedan fan, dok je drugi dodao da je "prelepa".

- Apsolutno si zapanjujuća kao i uvek - dodao je jedan fan

Iako teniserka još uvek nije otkrila pol deteta, mnogu su uvereni da nosi dečaka.

Podsetimo, Vilijamsova je otkrila da ona i Aleksis Ohanian očekuju svoje drugo dete početkom ovog meseca nekoliko trenutaka pre nego što su stigli na ovogodišnju "Met Galu".

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

- Bila sam tako uzbuđena kad je Ana Vintur pozvala nas troje na Met Gala - napisala je uz fotografiju ljuljajući stomak pre nego što je prošetala crvenim tepihom u crnoj "Guči" haljini.

Autor: N.Ž.