AKTUELNO

Oni pričaju jedno o drugom u javnosti sa puno poštovanja, na svojim Instagram nalozima stavljaju fotografije na kojima izgledaju kao da su na samom početku ljubavi, istina je izgleda potpuno drugačija.

Viktoriju i Dejvida Bekama su tokom bračnog života pratili skandali i ljubavne afere, koje su oboje često zataškavali, a svojoj ljubavi su uvek iznova davali drugu šansu.

Ali, u javnost su isplivali poslednjih godina detalji iz njihovog zajedničkog života koje ako su istiniti, retko koji brak bi ih savladao.

Iako su jedno drugom velika podrška u životu i jedni su od onih posvećenih roditelja, njihov brak je pre 15 godina zamalo uništen. Naime, davne 2004. godine, tadašnja lična aistentkinja bivšeg fudbalera Rebeka Los u javnosti je obelodanila navodnu aferu sa Bekamom.

Foto: Instagram.com

Ona je tada tvrdila da je imala aferu sa oženjenim Dejvidom, a kao dokaz priložila je poruke koje joj je navodno slao upravo - fudbaler. Takođe, prepričala je i detalje njihovog seksualnog odnosa i stalno ga je prozivala u medijima.

"Dejvid je jako dobar ljubavnik. Na skali od jedan do deset dajem mu osam. Bio je dobar, ali on i izgleda kao da je dobar u krevetu. Intiman je i prisan i lepo je kad je muškarac takav u spavaćoj sobi", pričala je Rebeka tada, dok je Bekam demantovao aferu.

Viktorija je poverovala suprugu i ubrzo nakon skandala zatrudnela sa njihovim trećim sinom.

Ali, tu nije kraj skandalima i aferama Bekama.

Naime, manekenka Sara Marbek javno je priznala da je dve godine bila u vezi sa Dejvidom, a romansa je navodno bila pre afere sa Rebekom.

Ona je otkrila da su imali seks puna četiri sata kada su se upoznali, kao i da je njihovo povremeno viđanje trajalo dve godine.

Foto: Tanjug AP

Inače, ljubav zmeđu Viktorije i Bekama nije počela spontano, bivša Spajsica ga je dugo jurila, dok je on izigravao nedodirljivog fudbalera.

Nakon nekog vremena, Dejvid ipak više nije mogao da odoleva , pa su započeli vezu, mada tajno s obzirom da jeViktorija tada bila zauzeta.

Zapravo, ona je izvesno vreme varala tadašnjeg dečka Stjuarta Biltona sa Dejvidom.

Bilo kako bilo, par je sve ovo ostavio iza sebe, a poslednjih godina priče o njihovom turbulentnom odnosu sve su tiše, mada nisu potpuno nestale.

"Biti u braku toliko vremena - to je težak posao. Naša veza je vremenom postala komplikovana", rekao je Bekam krajem 2018. Viktorija kada je čula tu njegovu izjavu, navodno je plakala dva dana.

Tada je i Viktorija govorila za "Vog" o njihovom braku, istakavši da su navikli da ignorišu gluposti i da jednostavno nastave dalje, kao da se ništa nije desilo.

Svoju intimu uglavnom čuvaju za sebe, ali je Viktorija nekoliko puta ipak otkrila škakljive detalje iz spavaće sobe. Pre nekoliko godina priznala da su u prvom zajedničkom stanu imali sobu koja im je služila za vođenje ljubavi sa različitim erotskim igricama i ogledalom na plafonu.

"Postojala je soba koja je izgledala kao da je kurtizanina, sve je prekriveno leopard dezenom, a na plafonu smo imali ogledalo", rekla je i dodala da često imaju odnose:

"Idem s Dejvidom svake noći u krevet, a bilo bi pogrešno da kažem da idemo da spavamo".

Bekamova žena bila je rečita i kada je trebala da opiše njegov polni organ: "Da ja tako izgledam, hodala bih ulicom u gaćicama. Ponosna sam što imamo odličan seksualni život. On može da se pohvali velikom alatkom. Možete to da vidite u reklami", rekla je bez zadrške jednom prilikom.

Foto: Instagram.com/victoriabeckham

Autor: A. N.