AKTUELNO

Vodila se žestoka borba.

Juče su za izbacivanje nominovane Sara Reljić i Mina Vrbaški, a to je svima jasno dalo do znanja da će borba biti neizvesna. Mina je u rijalitiju započela vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, dok su Sara i Vladan Vojnović Vojke svoju ljubavnu priču takođe otpočeli u Zadruzi.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dve su dan provele u sobi za izolaciju, a obe su se doterale jer je svaka od njih dve bila ubeđena da će baš ona ispasti. Kada je došlo vreme za igru, Ognjen Amidžić je objasnio pravila, a nakon nekoliko minuta započeto je takmičenje.

Foto: Printscreen Youtube

Potrebno je da pomorandže iz korpe stavite između nogu i da bez ruku ubacite pomorandže u obruč ispred vas- objasnio je Ognjen igru.

Igra je bila neizvesna s obzirom na to da su obema ispadale pomorandže već nakon par sekundi. Na kraju je rezultat bio nerešen, pa su glasovi publike presudili u tome ko konačno napušta takmičenje.

Ognjenu je tada saopšteno da po glasovima publike Zadrugu napušta Mina Vrbaški. Ona je itog momenta briznula u plač, a svi su je savetovali da pazi šta radi i da se čuva.

Foto: Printscreen Youtube

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'