AKTUELNO

U rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ovog popodneva nastala je opšta pometnja.

Nakon što ih je Proka obišao i tražio od ovonedeljnog vođe Bore Santane, da održi sastanak kako bi sredili prostor u kom žive više od tri meseca, nastala je opšta svađa među zadrugarima.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sve je krenulo od Baneta Čolaka, koji nije želeo da bude prisutan na sastanku, jer još uvek nije doručkovao. Ovaj ukućanin svojim potezom, povukao je i ostale zadrugare, pa su svi međuosobno počeli da se svađaju.

Ja više neću da muzem krave, ja nemam pravo na parče čajne što budem dva sata u štali! Nemoj da se za*ebavate - vikao je Miljan.

Foto: RTV Pink

Nije problem u produkciji, ovde je problem u nama! Nije kriva produkcija što nemate hranu, nego je kriv neko od nas! Nemojte da bojkotujete rad! Vi imate potrebe za slavom, a nemate naviku da radite! Foliranti jedni - govorio je Lepi Mića svojim cimerima.

Foto: RTV Pink

Tokom proteklih dana, hrana koju su zadrugari kupili dobila je noge. Miki Đuričić je juče zajedno sa Borom, saznao da su hranu uglavnom skrivale Saška Karan i Nena Petrović, kao i Jovana Tomić Matora, što su preneli Drvetu mudrosti. Međutim, hranu je sakrio i Marko Miljković, koji je istu u toku sastanka izneo na sto i priznao da je krio hranu od cimera.

Foto: RTV Pink

Bora Santana uspeo je da napravi organizaciju oko čišćenja dnevne i spavaće sobe, kao i oko pranja sudova. Međutim, vođa je ušao u novu svađu sa Andrijanom Radonjić i Sanjom Stanković, koje nisu želele da čiste kuću.

Foto: RTV Pink

Ekstra. Bar smo rešili neku sitauciju - bila je ironična Teodora Džehverović: Boro, kakav si ti debil! Dođe mi da ti slomim glavu sda! Ja sam ti stalno čistila ovde, ti ne vidiš! Ti si slep!
Nisi ti njemu čistila, nego sebi - uključila se u svađu Saška Karan.

Foto: RTV Pink

Ko je čisto? Maca Diskrecija?! - ponovo je ironična bila Teodora.

Foto: RTV Pink

Da, ja sam! Marš k*rvo! Sjaši više sa Bore! Marš bre! Idi tamo napolje Ćazimu. Drugim suparnicama k*rvama radi to! Smiri se bre! Marš! K*rvetino jedna! - vikala je Maca.

Foto: RTV Pink

Kako bi kontrolisao svoju devojku, maneken Anđelo Ranković, zagrlilo je Teodoru Džehverović i izneo u dvorište. Oni su nakon toga otišli u pab, gde su pričali o Maci Diskreciji.

PROČITAJTE: STAVILA KATANAC: Mina ukinula Đeksonu S*KS! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'