AKTUELNO

Ona je rođena za scenu.

Teodora Tara Stojanović (15) već u prvom krugu se izdvojila svojom samouverenošću na sceni "Pinkovih zvezdica", najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu. Ona se već takmičila u drugoj sezoni ovog šoua, gde je daleko dogurala.

Foto: TvPink Printscreen

- Stigla sam do 12. kruga, a da se ponovo prijavim inspirisalo me je to što je ostalo još mnogo toga što mogu a nisam imala prilike da pokažem u drugoj sezoni, a i sva ta zabava i prijateljstva koja sam stekla u tom takmičenju su mi nedostajala - kaže Teodora za portal Pink.rs

Ona je od žirija dobijala samo pohvale, pa ne krije da joj to mnogo znači.

-  Prija mi sva ta pažnja koju mi pruža kako žiri, tako i publika, a to me samim tim podstiče da se sve više trudim iz kruga u krug - priznala je ona.

Milan Stanković nazvao ju je posle izvođenja pesme "New rules" svetskom zvezdicom, što je jedan od najlepših komplimenata koji je dobila.

Foto: TvPink Printscreen

- Veoma sam polaskana poređenjem sa nekim od najvećih svetskih zvezda, ali svesna sam da imam još dosta da radim i da napredujem da bih dosegla taj nivo - objašnjava ona.

Tara nije dobijala negativne komentare, a i ne razmišlja o njim, niti strahuje od njih.

- Ne plašim se ničijih komentara, ali cenim mišljenje svakog člana žirija - kaže ova devojčica koja dodaje da prosto obožava pevanje i scenu i da samo na to misli dok nastupa.

Među članovima žirija upravo Milan joj je najdraži, pa bi volela da ima karijeru kao on.

- Volela bih da dostignem bar karijeru Milana Stankovića, jer je vrsta muzike koju on izvodi najsličnija onome što ja volim da slušam - rekla je ona.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ona je na snimanjima emisija stekla veliki broj prijatelja, ali joj je Ivana Dimkovski najdraža od svih.

- Sa svima se družim, ali mi je Ivana Dimkovski najbolja drugarica još od druge sezone - rekla je ona i postavila pitanje svojoj drugarici koje ćete, zajedno sa odgovorom moći da vidite u intervjuu koji će uskoro biti objavljen na portalu Pink.rs.

Autor: V. T.

#Pinkove zvezdice

#Teodora Tara Stojanović

'