AKTUELNO

Iako je počela pre samo tri meseca, "Zadruga" je zauzela treće, a Pink četvrto mesto na listi najpretraživanijih pojmova u Srbiji u 2017. godini.

Da je TV Pink zaista lider u regionu, dokaz je i godišnji izveštaj kompanije "Gugl", koji se tiče najpretraživanijih pojmova u protekloj godini.

Objavljivanjem ovog izveštaja, "Gugl" nudi jedinstvenu perspektivu o najznačajnijim momentima i trendovima u Srbiji tokom 2017. godine.

Foto: Pixabay.com

Iako je počeo pre samo tri meseca, najimpresivniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", našao se na trećem mestu liste najpretraživanijih pojmova u Srbiji tokom cele 2017. godine. Građane naše zemlje najviše su zanimala dešavanja u novoizgrađenom gradu nadomak Beograda, gde trenutno boravi 36 poznatih ličnosti.

Foto: Kobra

Foto: Pink.rs

Samo u poslednjem kvartalu godine, tačnije od septembra, kada je "Zadruga" počela, ovaj pojam pretražen je na "Guglu" u Srbiji čak 1.355.986 puta.

Foto: Printscreen

Foto: Kobra

Foto: Kobra

Po "Guglovim" trendovima, odmah za pojmom "Zadruga", našla se i TV Pink, na četvrtom mestu najpretraživanijih pojmova u Srbiji, čime je još jednom dokazano da je najgledanija televizija i lider u regionu.

Foto: TV Pink

Ove godine, građani Srbije su se na "Gugl" pretraživaču najviše zanimali za vremensku prognozu, a s obzirom na to da se košarkaška reprezentacija Srbije izborila za srebrnu medalju na Eurobasketu u Istanbulu, ne čudi što se upravo ovo evropsko prvenstvo u košarci našlo na drugom mestu.

Na listi najpretraživanijih serija u 2017. godini, na sedmom mestu našla se i turska serija "Beskrajna ljubav" koja se ove godine emitovala na TV Pink, što uz TV rejtinge ove serije potvrđuje popularnost Pinkovog programa.

Foto: ITV - Inter Medya

Autor: M. Đ.

#Beskrajna ljubav

#Google

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

'