AKTUELNO

Njegova partnerka otkrila dugo čuvanu tajnu!

Film "Titanik" snimljen je 1997. godine i od tada nosi status kultnog, a ne postoji osoba koja ga je pogledala, a da nije zaplakala. Glavne uloge Džeka i Rouz odigrali su Leonardo DiKaprio i Kejt Vinslet, koji su tada postali jako bliski, a njihovo prijateljstvo traje i dan danas.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, 20 godina kasnije otkrivena je strogo čuvana tajna - Leonardo DiKaprio zapravo nije bio jedini koji je bio na audiciji za ulogu Džeka Dosona. Naime, gostujući u jednoj emisiji, Kejt je otkrila da je još jedan holivudski lepotan mogao da zaigra u ovom filmu na mestu glavnog lika, a u pitanju je Metju Mekonahi:

Imala sam audiciju sa Metjuom, da. Nikad to nisam rekla u javnosti. Bilo je zaista fantastično, ali to nije bilo to. Jednostavno, nisu to bili "Džek i Rouz", odnosno "Kejt i Leo". Film bi bio potpuno drugačiji - ispričala je glumica.

Foto: Wikipedia

PROČITAJTE JOŠ: Ivan Bosiljčić presekao ROĐENDANSKU TORTU portala Pink.rs u MAGAZINU IN! (VIDEO)

Glumica je u emisiji još otkrila da je, nakon što je snimila čuvenu scenu u okeanu, koja je zapravo snimana u bazenu, dobila hipotermiju jer je voda bila toliko hladna, kao i da je svom sinu pokrivala oči kako je ne bi gledao u golišavim scenama.

Foto: Tanjug

Autor: N. Vujčić

#Kejt Vinslet

#Leonardo Dikaprio | Leonardo DiCaprio

#Titanik

'