AKTUELNO

Želi da se njihov brak što pre okonča.

Sloba Radanović je u toku sinoćnje žurke povredio ruku, a zbog toga je danas morao na operaciju. Svi zadrugari su bili zabrinuti zbog njega, osim njegove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar, ako je suditi po optužbama Jelene Golubović.

Ona je jedina išla kroz kuću i smejala se! - vikala je Jelena Golubović pred svima, a onda su je ostali zadrugari napali tvrdeći da nije u pravu.

Foto: TvPink Printscreen

Kija se nije preterano trudila da objasni ovoj zadrugarki o čemu se radi, jer već nekoliko nedelja sa ovom ukućankom nije u dobrim odnosima.

Nemam komentar - a potom sela na svoje mesto.
Mislim da smo Luna, Kristina i ja odrasli ljudi, ne treba nama niko da formira mišljenje. Nema šta meni da govori neko da li mi je neko prišao ili ne. Imam 27 godina, znam odlično da rezonujem, znam ko mi šta misli - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

U njenu odbranu je stala Maca Diskrecija, koja je od Kijinog ulaska u rijaliti bila na njenoj strani, a protiv veze Slobe i Lune Đogani.

Ja mislim da je Kija jedina bila potresena. Nijedna devojka ne bi otišla na šminku i frizuru dok je njenom dečku loše. To je za mene dno dna. Da je htela da odustane od zadatka, odustala bi - rekla je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Čini se da Jeleni smeta svako Kijino prisustvo u kući i želi da napravi još veći konflikt između Slobe i njegove žene, pa mu priča stvari koje bi ga mogle povrediti. Svoju završnu reč je dala i Kija i obrazložila zašto se tako ponela.

Bila sam samo zabrinuta zbog totalne anestezije, jer tada može da se iskomplikuje - objasnila je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ZBOG TOGA JE LUNA PLAKALA KAO KIŠA U ZADRUZI: Gagi ovom izjavom o braku sa Anabelom ŠOKIRAO javnost: Dešavalo se da se POTUČEMO! (FOTO)

A kako je sve ovo izgledalo možeta pogledati već u prvim minutima u narednom video-snimku.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'