AKTUELNO

- Fenomenalan je osećaj ponovo stati na scenu Pinkovih zvezdica - tvrdi ovaj talentovani tinejdžer.

Pinkova zvezdica Ognjen Repanović (15) oduševila je žiri ovog najgledanijeg pevačkog takmičenja za decu kada se vratio na scenu posle dve sezone. Naime, on je bio učesnik prve sezone, kada je imao 12 godina i dospeo do četvrtog kruga.

- Ja sam bio u prvoj sezoni Pinkovih zvezdica i to je bilo stvarno čarobno iskustvo. Došao sam tada do četvrtog kruga i sad sam odlučio da se vratim - kaže Ognjen u svom intervjuu za portal Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

On veoma dobro poznaje Leontinu Vukomanović, kod koje je išao u hor "Čarolija", gde je, kako kaže, mnogo toga naučio.

- Išao sam u hor Čarolija i Leontina nas je mnogo toga naučila, kako da funkcionišemo kao tim, kao hor, kako da kontrolišemo glas, kako da unapredimo svoj talenat. Već nekoliko godina ne idem tamo, ali nikad neću zaboraviti to iskustvo - tvrdi on.

Foto: TvPink Printscreen

Sada, kad se vratio, bio je spreman na sve i nije strahovao šta će mu ko reći.

- Nisam se plašio ničijih komentara, oni su tu da nam pomognu da budemo bolji i mi samo treba da ih uvažimo - rekao je Ognjen.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Njegovo učešće bilo je iznenaženje i za njegovu nekadašnju nastavnicu pevanja, koja nije skrivala svoj šok.

- Pred ovu sezonu me nije ništa savetovala. Leontina nije znala da sam se sad prijavio i to je bilo jedno iznenađenje za nju, to se videlo na njoj - kaže ovaj vedri dečak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen se vidno oslobodio od prve sezone, što se da videti i u njegovim prvim nastupima.

- Fenomenalan je osećaj ponovo stati na scenu Pinkovih zvezdica. Ja sad želim da tamo pokažem sve što umem, da prenesem svoju energiju na scenu, jer je to ono što volim i u čemu uživam - objašnjava on.

Osim samog takmičenja za nje posebnu draž ima i upoznavanje novih ljudi sličnih interesovanja.

- Sve sam ih zavoleo, ali bih posebno izdvojio Leonoru Gaši, s kojom sam se baš sprijateljio i imam da joj poručim samo "ti si jedna kraljica" - kaže Ognjen za kraj.

Autor: V. Tanacković

#Ognjen Repanović

#Pinkove zvezdice

'