AKTUELNO

Jedan od njih biće nominovan za izbacivanje ove nedelje.

Enis Todić juče je napustio najpopularniji rijaliti program na našim prostorima. Čim je izašao iz "Zadruge" odabrao je Marka Miljkovića za ovonedeljnog vođu. Nakon tog izbora, došao je na red i izbor potrčka.

Foto: RTV Pink

Voditeljka Katarina Nikolić na početku sastanka pitala je Marka da li je zadovoljan Enisovim izborom, a on je rekao da jeste i da je to očekivao.

Foto: RTV Pink

Imam dva momka, bez kojih će devojke izludeti. Dva momka koja su najviše srca ovde slomili su Bora i Bane. Ja mislim da su oni idealni za ovaj posao, da urade to kako treba. Vredni momci - izjavio je Marko.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: POČELA JE SPECIJALNA NEDELJA: Zadrugari, pamet u glavu, NEĆE BITI LAKO! (VIDEO)

Da li je moguće da si nam ponovo zabio nož u leđa?! - rekao je Miki.

Foto: RTV Pink

Pošto je u toku specijalna nedelja, vođa Marko Miljković smatra da će mu Bora i Bane i te kako pomoći narednih dana. Čolak je rekao kako nije očekivao ovakvu odluku i da mu je krivo što će sa Borom deliti isti prostor.

Foto: RTV Pink

Meni će baš biti teško ako Bane bude tamo, ali biće mi drago ako budem bila omiljena - rekla je Nena, koja se ranije danas svađala sa Čolakom, a sada je bila ironična.

Foto: RTV Pink

I Maca je iznela svoj stav o Markovom izboru. Diskrecija je rekla da joj izbor nije slomio srce, već da joj je drago, jer će moći da nominuje Boru Santanu sa kojim u poslednje vreme i nije u dobrim odnosima.

Foto: RTV Pink

Došao je red i da se izabere omiljena ličnost. Marko Miljković odlučio je da njegova desna ruka narednih sedam dana bude Miki Đuričić. Pčelar je ostao šokiran ovom odlukom, jer se nije nadao, s obzirom na to da je ranije ulazio u svađe sa vođom koji mu je pružio priliku da sada spava u "Hotelu Zadruga".

POGLEDAJTE JOŠ: GUŠILE SE U SUZAMA: Posle ŽESTOKE SVAĐE puklo veliko prijateljstvo Zorane i Andrijane! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Nakon izbora, Zorana Stefanov i Sara Reljić komentarisale su svađu koju su imale danas, a Zorana je rekla i šta se desilo između nje i Andrijane. Inače pevačica je zbog ovih svađa, plakala tokom čitavog popodneva. Došlo je do prve svađe između Matore i Đeksona, ali i do rasprave repera i Miljana Vračevića. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u donjem video-klipu.

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Enis Todić

#Marko Miljković

#Sara Reljić

#Zorana Stefanov

'