AKTUELNO

Tokom zemljotresa u Turskoj i Siriji, španski mediji su objavili informaciju da je turska glumica Džansu Dere nestala, te da je pod ruševinama.

Glumica se sada za turske medije konačno oglasila i otkrila da je nije bilo u javnosti jer je slomila petu i oporavljala se kod kuće.

- Nije mi bila namera da bilo koga zabrinem i uplašim. Nisam neko ko mnogo koristi društvene mreže. Instagram mi služi kao album u kom delim svoje srećne trenutke - rekla je Džansu Dere za CNN Turk.

Podsetimo, pisalo se da je glumica, koja je igrala u mnogim turskim serijama koje su se prikazivale kod nas, poput "Sulejman Veličanstveni", "Sila", "Ezel", navodno pod ruševinama jer od nje nije bilo ni traga ni glasa.Međutim, nakon ovih vesti, fanovi su na društvenim mrežama najpre objavili snimak na kom tvrde da je na njemu turska glumica koja deli pomoć za ugrožene.Inače, domaća publika je ovu lepu glumicu upoznala u seriji "Sila" gde je igrala glavnu ulogu, a potom smo je gledali i u "Sulejmanu Veličanstvenom" i "Neveri".

Ranije se bavila manekenstvom. Bila je Mis Turske 2000. godine, ali joj je turska vlada zabranila odlazak na finalni izbor, jer se održavao na Kipru u grčkom delu Nikozije.

Autor: M.K.