AKTUELNO

Otkrio je svoje mišljenje.

Kada je Marko Miljković ušao u ''Zadrugu'' mnogi su mu prvih nedelja zamerali to što je bio skoro neprimetan, a onda se rijaliti igrač probudio i iznenadio mnoge. Nedavno je Marko ponovo odlučio da se malo ''smiri'', ali gledaocima je jedna stvar skrenula pažnju to što je u poslednje vreme veoma blizak sa Kristinom Kijom Kockar, zakonitom suprugom Slobe Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Pozvali smo Markovog prijatelja Miloša koji nam je otkrio zbog čega misli da je Marko tako blizak sa Kijom i šta mu zameraju pre svega mama, a potom i on.

- Zamerio bih mu samo to što se ne oblači toplije. Brine mamu nepotrebno - kazao je Miloš za Pink.rs i istakao da je siguran da Marku u ''Zadruzi'' najviše nedostaju vlažne maramice.

Pročitajte još:PARADIRA GOLA: Mina zaboravila na kamere, pa POKAZALA SKORO SVE! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da su Kija i Marko veoma često zajedno na sastancima jedno pored drugog i da se po društvenim mrežama spekulisalo da bi bili dobar par, zanimalo nas je šta Miloš misli o toj ''kombinaciji''.

Da je druga priča sigurno bi mu se svidela - ovako je previše komplikovano. Tu je da uteši i nasmeje, ali više od toga teško - kazao je Miljkovićev drug.

Foto: RTV Pink

Priča se da se Marko folira, međutim njegov prijatelj tvrdi suprotno.

- Trudi se da bude smiren u hrišćanskom duhu, ali su iskušenja jaka da zna da plane, ali se brzo i pokaje i smiri. Dug je put do prirodnog, ali je mnogo dalje od folirantskog - zaključio je Miloš.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'