AKTUELNO

Kajli Džener je navodno pokušala da ismeje Selenu Gomez zbog njenih obrva, što je rezultiralo gubitkom pratioca i haosu na društvenim mrežama.

Izreka kaže da "gde ima vatre, tu ima i dima", a kada je reč o Seleni Gomez i Kajli Džener, situacija je definitivno vrela.

Selena je nedavno objavila selfi, uz koji je napisala da je slučajno preterala sa laminiranjem obrva i to bi verovatno prošlo poprilično mirno, da nedugo posle, Kajli nije objavila prvo svoju fotografiju, na kojoj je stajalo "ovo je bilo slučajno?", a potom i jednu sa Hejli Biber, gde su takođe njihove obrve u prvom planu.

Foto: Instagram.com/kyliejenner

Selenini fanovi su ovo protumačili kao da je Kajli pokušala da je ismeva, što je ona zapravo i demantovala, a i sama Selena je prokomentarisala na jednoj objavi kako je "sve ovo nepotrebno i da je ona Kajlin fan".Međutim, Selenini pratioci izgleda nisu bili ubeđeni da je sve samo slučajnost, pa su neki čak išli toliko daleko da su uništavali Kajlinu kolekciju šminke.

Da je stvar uzela maha, pokazuje i činjenica da je Kajli počela da gubi broj pratioca na društvenoj mreži Instagram, pa ju je sada Selena zapravo čak i prestigla.Selena je obavestila svoje pratioce da će se povući sa društvenih mreža na neko vreme, što je imala običaj da radi i ranije u prošlosti.Kako će se cela situacija odvijati, ostaje nam da vidimo.

Autor: Pink.rs