AKTUELNO

Najpopularnija starleta sa početka 21. veka i naslednica višemilijonskog biznisa, Paris Hilton nedavno je postala majka uz pomoć surogat materinstva. Da se ostvarila u ovoj ulozi, mnoge je iznenadilo, ali ona sreću zbog ove noce životne uloge krila nije nimalo. Govoreći o tome kroz šta je sve prošla dok nije postala roditelj, iznenadila je sve priznanjem da je jednu trudnoću prekinula tokom svojih ranih dvadesetih.

Kako je izjavila tada, bila je i sama dete u tom periodu, te nije bila spremna za bebu. Tada je izlazila i sa brojnim poznatim imenima, ali javnosti nije otkrila ko je s njom još tada mogao da osnuje porodicu.

Ovo je takođe bilo nešto o čemu nisam želela da pričam, jer me je bilo sramota - bilo je sve što je za „Glamour UK" izjavila.

Foto: Instagram.com/parishilton

A potom se osvrnula na to što je sa 15 bila drogirana i silovana, zbog čega su mnogi ostali bez reči.

Skoro svakog vikenda smo bili tamo, obožavali smo „bleju" tu. Stariji momci koji su se okupljali i provodili bi vreme po radnjama, prilazili smo jedni drugima, davali brojeve pejdžera. Tad još nisam pila. Međutim, posle gutljaja ili dva nečega, počelo je da mi se vrti u glavi, nisam mogla da stojim. Ne znam šta mi je sipano u piće. Kroz maglu „vidim" njega na sebi, drži me za usta i ponavlja kako sanjam kroz šapat - objašnjavala je ona, koja je teško ovaj stravičan događaj prebolela.

Tokom karantina zbog koronavirusa, Paris je sedam puta išla na vantelesnu oplodnju, sa željom da začne sa suprugom Karterom Na kraju, želju im je ispunila surogat majka.

Foto: Printscreen YouTube/Paris Hilton

Autor: N.Ž.