AKTUELNO

Princ Vilijam i princeza Kejt bili su glavne zvezde ovogodišnje dodele nagrade BAFTA u Londonu, a posebno nakon što je ona snimljena u trenutku kada ga je lupila po zadnjici na crvenom tepihu.

Snimak je postao pravi hit na društvenim mrežama, a obožavatelji kraljevskog para primetili su i da je pre toga Kejt pokušala Vilijama da uhvati za ruku, ali on ju je izmakao.Sada se oglasio i čitač s usana, te otkrio šta je Kejt rekla pre nego što je izvela iznenađujući potez i otkrio da to nije bila nežan gest kako se možda isprva činilo. Na početku snimka vidi se da nešto privlači Kejtinu pažnju dok dramatično okreće glavu da vidi šta se događa iza nje.

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson/Pool

Prema stručnjaku za čitanje s usana, Džeremiju Frimanu, čini se da je Kejt rekla Vilijamu: "Kako ti je to promaklo?"Džeremi je za Mirror izjavio da je Vilijam odgovorio rekavši: "Šta?", a Kejt mu je potom odgovorila: "Prestani da ignorišeš", iako ne može da se dokuči na koga se to odnosilo.

"Koga ignorišem?" pitao ju je Vilijam pre nego što ga je Kejt potapšala po zadnjici.

Video: TikTok.com/voguemagazine

Njegova analiza pojavila se nakon što je stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms rekla da veruje da je to tapkanje bilo nešto poput seksi ukora.

Princeza od Velsa javnost je oduševila i jer je obukla prepravljenu verziju haljine koju je na istom događaju nosila i 2019. godine, a obožavateljima nije promaklo i da je odabrala minđuše poznatog brenda koje koštaju manje od 16 evra.

Autor: M.K.