AKTUELNO

Mnogi su uživali uz zvuke tamburice.

Uz nešto nežniju melodiju su se zadrugari budili ovoga jutra. Kao i svakog dana produkcija različitom vrstom muzike budi zadrugare,a sada je svima prijala promena ritma. Neke je naročito raznežila, a drugima je odgovaralo da nastave da dremaju.

Foto: TvPink Printscreen

Posle tri meseca Luna Đogani se ovog jutra budi sama u krevetu bez njenog voljenog Slobe Radanovića. Naime, kako je ovonedeljni Vođa izabrao Slobu I njegovu suprugu Kristinu Kockar, za svoje potrčke, njih dvoje  su proveli zajedno noć u izolaciji.

Foto: Andrej Nihil/TvPinkPrintscreen

Miki Đuričić je na prve zvuke muzike izašao napolje i sa cimerkom Tanjom Jovićević uživao u zracima sunca i današnjem repertoaru. Ostali zadrugari su prokomentarisali da su imali vrlo prijatno buđenje uz tamburicu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SAMI U MRAKU ILI IPAK NE?! Janjuš i Ana pričali o SVOJOJ VEZI, a onda je ona iz čista mira POČELA DA VRIŠTI! (VIDEO)

Kako je proteklo ovo jutro u najgledanijem rijalitiju možete pogledati u video-snimku ispod teksta, a šta očekuje zadrugare u toku dana pratite na portalu Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Tanja Jovićević

#Zadruga - RTV Pink

'