AKTUELNO

Novi zadatak je pred njima.

U "Zadrugu" je jutros stiglo pismo od Velikog šefa u kome ih je sačekao novi izazov. Otkako su čuli zvuk zvona koji je nagoveštavao da je stiglo pismo svi su sa nestrpljenjem čekali da čuju šta se od njih očekuje.

Foto: Printscreen Youtube

Dragu zadrugari, uskoro ćemo videti koliko ste snalažljivi. Treba da se uvijete u toalet papir tako da izgledate kao mumija. Stvar je u tome da to uradite što brže, jer će zadrugar sa najboljim vremenom biti nagrađen - pisalo je između ostalog u pismu.

Svim ukućanima je ovaj zadatak bio veoma zanimljiv, jer do sada nisu imali priliku da ovako nešto rade. Nakon pročitanog pisma ovonedeljni vođa Lepi Mića je rekao zadrugarima da pređu u spavaću sobu i da se dobro pripreme za ovaj zadatak.

Foto: Printscreen Youtube

Ovu igru je započela Žiža Stojanović koja je htela da odustane, ali kako joj je punu podršku pružio Lepi Mića, najstarija ukućanka je istrajala u ovome. Posle nje su nastupile Jelena Golubović, Ana Korać, Marko Miljković i tako redom svi ukućani do poslednjeg.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugarima je produkcija pustila muziku kako bi maksimalno uživali dok izvršavaju ovaj zadatak. Ovo je bio pravi dokaz da alkohol nije potreban da bi se odlično zabavili i napravili žurku.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: VREME JE DA SE NAPLATE DUGOVI: Ana i Mina napunile jastuke SMEĆEM OVIM ZADRUGARKAMA (VIDEO)

Kako su se zadrugari zabavili, ko je uspeo, a ko nije da izvrši ovaj zadatak pogledajte u narednim video-snimcima.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'