AKTUELNO

Sada je i više nego jasno, da je slavna brineta jedna od najuticajnijih žena na svetu.

Slavna starleta i jedna od najuticajnijih žena na planeti, Kim Kardašijan, navodno je zaradila oko milion dolara govoreći na predavanju "hedž" fondova u Majamiju, izjavio je neimenovani izvor za "Page Six".

Rijaliti zvezda, koja je postala poslovni mogul, govorila je na konferenciji "IConnections Global" pre nekoliko dana, prvenstveno o svojoj privatnoj firmi "SKKI Partners", koja je pokrenuta u oktobru.

Foto: Instagram.com/kimkardashian

Kardašijanova je osnovala firmu sa bivšim partnerom Karlajl grupe, Džejem Samonsom, poznatim po ulaganju u "Beats By Dre" i "Supreme", a kompanija će investirati u potrošačke proizvode, medije, zabavu, ugostiteljstvo i luksuzne brendove.

Ron Biscardi, izvršni direktor "IConnections", platforme koja povezuje menadžere fondova koji žele da ulažu u preduzeća, nije potvrdio iznos koji je slavna brineta zaradila na događaju, ali je istakao da su mu za njeno pojavljivanje, bile potrebne dve ogromne sale, kako bi primio sve ljude koji su želeli da je čuju, ali i vide.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

"SKKI" je samo jedan od nekoliko brendova u sklopu carstva Kim Kardašijan, vrednim 1,8 milijardi dolara, koje uključuje njenu liniju za negu kože "SKKN" i njenu liniju odeće "SKIMS".

Podsetimo, bivša žena Kanjea Vesta je u januaru na "Harvard Business School" govorila o "SKIMS-u" koji je procenjen na neverovatnih 3,2 milijarde dolara.

Autor: