AKTUELNO

Nekima neće biti nimalo prijatno, a neki na ovo čekaju mesecima.

Prošlo je skoro tri meseca od početka rijalitija "Zadruga", a veliki broj takmičara već je napustio imanje u Šimanovcima, dok se nekolicina njih ovde uselila sa zakašnjenjem.

Foto: Miloš Rafailović

Mnogi su sa izbacivanjem takmičara ostali u rijalitiju bez bliskih osoba, dok je odlazak Vladana Vojnovića Vojketa najteže pao Sari Reljić, te ga ona i dalje svakodnevno pominje. Nije tajna da se najveće nade polažu u baš njegov povratak u kuću, ali nije isključena mogućnost ni da će se vratiti neki drugi zadrugar te će, znajući šta se sve događalo dok nije bio tu, takmičarima potpuno pomutiti konce.

Foto: Pink.rs

Pored nominacija i pitanja novinara, biće održan i baraž, a ko će se vratiti u novoizgrađeni grad nadomak Beograda saznajte večeras na Televiziji Pink.

Učesnici koji su u protekla tri meseca napustili ''Zadrugu'' odlukom publike su: Saša Ilić, Miroslav Đorđević, Rada Kikić, Sandra Bajić MC Alex, Dijana Hazirović, Nada Obrić, Andrijana Radonjić, Marko Zec, Dušan Zdravković, Vladan Vojnović Vojke Đans i Andrej Saljnikov Young Palk.

Foto: Pink.rs

Ko će iznenaditi cimere svojim povratkom, saznaćete večeras nakon 21 čas samo na Televizije Pink. Sve što budete propustili pročitajte na portalu Pink.rs.

Pink.rs

#Baraž

#Rijaliti Zadruga

'