AKTUELNO

Nikome nije bilo prijatno tokom ovog razgovora.

Kako je prošlo nekoliko dana od ulaska Kristine Kije Kockar u Zadrugu, Veliki šef je odlučio da je došlo vreme da Kija prokomentariše svakog od zadrugara ponaosob. Njeni komentari su se nizali, a kada je došao trenutak da se obrati Luni Đogani među zadrugarima je zavladao muk.

Foto: Printscreen

Nisam došla ovde da bih imala komunikaciju sa tobom. Ja imam pravo da komentarišem i svašta da kažem i zato ćemo možda imati problem i ovde svi očekuju da ćemo imati problem. Ja ovde problem imam jedino sa Slobodanom. Ti si mene pustila dva puta u wc i ja to poštujem, ti si čovek, ja sam čovek, meni to pokazuje poštovanje. E sad, upadice  ne volim, ja znam šta si sve pričala o meni, sve sam čula i možda ćemo imati problem. Možda ni nećemo imati problem, a možemo imati normalnu komunikaciju - priznala je Kija Luni.

Foto: Printscreen

Luna je ćutke potvrdila reči Slobine supruge, a nakon nekoliko minuta sastanku se pridružio i Sloba, pa se Kija i njemu obratila.

Foto: Printscreen

Igrom slučaja Sloba i ja se znamo i spolja i znamo se oči u oči. Prvo kada me je video promenio je trista boja i nije mu bilo drago, ali me je nakon šoka pitao da li mi nešto treba. Mi vodili diskusiju i pred svima i sami dva puta i nakon poslednje diskusije si pao u neku depresiju i volela bih da mi kažeš šta te muči. Kada imaš problem želela bih da mi kažeš to jer se taj problem tiče i mene jer sam ti ja ovde i dalje jedini i najveći prijatelj - rekla je Kija Slobi.

Foto: Printscreen

Sloba joj je na ove komentare odgovorio znatno kraće nego kada su njih dvoje nasamo razgovarali, a kako je izgledala čitava ova scena možete pogledati u videu ispod.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'