AKTUELNO

U intervjuu za Pink.rs ovaj petogodišnjak sumirao je utiske iz prvog kruga i otkrio nešto više o sebi.

U poslednjoj emisiji prvog kruga "Pinkovih zvezdica" predstavio se Ljuba Stanković iz Beograda. Ljubu je publika ovog muzičkog šou programa upoznala prošle godine kada se takmičila njegova sestra Marina Stanković.

Foto: Pink.rs

Prošlog petka žiri nije krio oduševljenje Ljubinom interpretacijom pesme "Melanholija", a on je u intervjuu za Pink.rs otkrio više o sebi, kao i kako je došlo do toga da se on, sa samo pet godina, prijavi za ovo takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto imam više muzičkih uzora, navešću nekoliko njih. Prvo, uzor mi je Jelena Tomašević, pa Saša Kovačević, Adil i naravno Marija Šerifović. Inače ja sam želeo još prošle sezone, kada se takmičila moja sestra Marina Stanković, da se prijavim u Pinkove Zvezdice . To ste mogli i videti da sam jedva čekao da moja sestra završi nastup i da istrčim kod nje na scenu da je zagrlim,da joj čestitam i da otpevam neku pesmu. Ali sam jedva cekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu i plakao tražeći da me prijave u Pinkove Zvezdice. Uz dogovor sa tatom i mamom ja sam se prijavio i presrećan sam - rekao je Ljuba.

Foto: Privatna arhiva

Na sceni "Pinkovih zvezdica" ovaj petogodišnjak bio je potpuno opušten, a razlog tome, sasvim sigurno je što nema tremu niti strah.

- Što se tiče članova žirija, ne plašim se baš nikog, svi su mi jako dragi i sve ih volim. Ipak, najviše volim Jelenu Tomašević i Gocu Tržan jer su mi najviše privukle paznju i nekako prirasle k srcu, i kao osobe, i kao pevači. Za prvi nastup sam vežbao nekih desetak,15 dana. Oko svega mi najviše pomažu seka i tata oko svega - rekao je Ljuba i dodao koji su njegovi planovi i snovi za budućnost:

- Kada porastem najviše bih želeo da postanem pevač i velika, velika zvezda!

Foto: Privatna arhiva

Članovi stručnog žirija bili su šoku kako je tačno pevao i sa mnogo emocije, ali Ljuba Stanković ističe da je to tek početak.

Pa od mene publika i gledaoci Tv Pink mogu da očekuju mnogo toga, velika iznenađenja, puno emocija, šou, zabavu, spektakl i puno lepih pesama koje se nisu pevale do sada koje već imam unapred u planu, samo matrice da budu gotove i ja pripremam veliko, veliko iznenađenje - najavio je ovaj petogodišnjak.

Foto: Privatna arhiva

Iako je rano za prognoze i predviđanja ko bi mogao da bude pobednik, pitali smo Ljubu kako bi regaovao kada bi poneo titulu četvrte Pinkove zvezdice:

Iskreno nisam o pobedi jos razmišljao, ali svakako bih najviše na svetu voleo da pobedim. A kada bih stvarno pobedio, bio bih najsrećniji na svetu, ne znam šta bih uradio od sreće. A iskoristio bih na najbolji način tu pobedu i ostao bih potpuno isti, jer uvek treba ostati isti.

Foto: TvPink Printscreen

- Svi moji drugari i drugarice su jedva čekali da se pojavim na televiziji i navijali su za mene, bili su jako srećni kada sam prošao, zvali me telefonom da mi čestitaju i dolazili kod mene da mi čestitaju. Svi su mi govorili "Bravo Ljubo, idemo do pobede, svi smo uz tebe" kao i to da sam najbolji - rekla je ova Pinkova zvezdica.

Kako ima tek pet godina, a već može da parira mnogim starijim pevačima, Ljuba nam je otkrio kako je počeo i koju pesmu je prvu naučio da peva.

Iskreno pošto potičem iz jedne velike muzičke porodice ja sam počeo sam da pevušim jos sa tri i po godine. S obzirom da i moja sestra peva i da se takmičila u trećoj sezoni slušajući nju pažljivo dok je vežbala s tatom, još pre takmičenja, otišao sam u svoju sobu da vežbam i nakon nekih pola sata zamolio sam tatu da me čuje. Otpevao sam pesmu i tata je bio oduševljen. Tada sam imao četiri godine i tada sam naučio pesmu "Bato" - rekao je Ljuba Stanković.

Autor: J. V.

#Intervju

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

#emisija

'