AKTUELNO

Njegov izbor nije se dopao Goci Tržan.

Luka Utvić dolazi iz Niša i ima 13 godina. On se žiriju ''Pinkovih zvezdica'' predstavio pesmom Zdravka Čolića ''Noć mi te duguje''.

Foto: YouTube screenshot

Čim je počela muzika, Sale i Sergej podigli su svoj stolice i uživali u numeri. Kasnije su se podigle i Leontina i Goca, ali Jelena Tomašević je odlučila da ostane dole.

Foto: YouTube screenshot

- Došao je red i na mene da ostanem dole. Refreni su bili divni. Ali strofa kad si počeo... Bilo je puno falšića - rekla je Jelena.

Goca je prekinula svoju koleginicu.

Foto: YouTube screenshot

- Reci ti meni koliko imaš godina? Trinaest? Reci mi da li si se nekad napio - zanimalo je Gocu.- Nisam - priznao je Uroš.- Kako onda pevaš pesmu ''Ja pijan, a nisam popio''? Ovo nije pesma za tvoje godine. Ti ne znaš niša o tome kako je biti pijan - odbrusila mu je Goca. - A ja pospan, jer nisam spavao - našalila se Leontina.

- Ovo je pesma za nekog ko je stvarno u životu nekada popio zbog nekoga i neko mu je nedostajao. Mlad si da bi osetio ovu pesmu. Kako u dečijem šou programu može ovkvu pesmu. Znaš kako Čola peva ovu pesmu? Zavodljivo! Nedosledno je - iskrena je bila Goca.

- Samo drugu pesmu izaberi za baraž - savetovala ga je Jelena.

Foto: YouTube screenshot

Saleta je zanimalo da li je takmičar bolestan.

- U suštini ja nemam ništa protiv ove pesme i ja sam je pevao kada sam bio mali. Zasmetala mi je samo strofa u kojoj si bio nesiguran, ali shvatio sam da si bolestna - otkrio je Sale.

- Izvini, žiri je malo veseo - rekla je Marijana takmičaru kada je žiri spustio svoje stolice.

Autor: B. Radonić

#Goca Tržan

#Luka Utvić

#Pinkove zvezdice

'