AKTUELNO

Neki su se razočarali.

Stanovnici najgledanijeg rijalitija "Zadruga" juče su dobili zadatak da stoje na crnoj kocki i da se na svakih pola sata smenjuju. Zadrugari su bili istrajni u svom i Veliki šef ih je danas obavestio da su uspešno obavili zadatak i saopštio im nagradu.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, pre svega moramo da vas obavestimo da je izazov sa tačkama završen. Veoma smo ponosni što ste uspešno završili ovaj zadatak i što ste pokazali da možete da budete i organizovani i disciplinovani, vredni, a to je veoma važno za funkcionisanje zadruge i doneli smo veoma važnu odluku. Ovaj izazov je bio test i poslednja prilika za vas. Znate da ste bili na korak od paklene nedelje i da vas je malo deliilo da ona počne, ovaj zadatak je bio prekretnica. Kako ste ga uspešno obavili želimo da vas obavestimo da ste izbegli paklenu nedelju" - pisalo je u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Svi su aplaudirali, ali je bilo i onih koji su očekivali nešto vrednije. Bili su ponosni na sebe jer su istrajali do kraja u svom zadatku.

Foto: Printscreen Youtube

Kakva je bila reakcija zadrugara kada su čuli koja je nagrada za uspešno obavljen zadatak pogledajte u sledećem video-snimku.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SAMO MU JE TO FALILO: Dok je izvršavao zadatak Slobu zadesilo OVO! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Nagrada

#Pismo

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'