AKTUELNO

Roditelju su joj dobro, ali su nju više interesovale druge stvari.

Nedavno je Mina Vrbaški od Drveta mudrosti zatražila poziv sa svojim najboljim drugom zbog situacije u kojoj se našla. Naime, ona se poslednjih dana svađa konstantno sa Nemanjom Đerić Đeksonom i zbog toga se loše osećala. Drvo mudrosti joj je ispunilo ovu želju i omogućilo da sazna neku informaciju iz spoljnog sveta.

Foto: TvPink Printscreen

Po izlasku iz Rajskog vrta trčećim korakom se zaputila u sobu da odmah nađe novac. Bez pogovora joj je novac pozajmio Marko Janjušević Janjuš. Svi su delili njenu zbog ovoga.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je dobila informacije da su njeni najbliži dobro. Pitala je kako mu sve ovo izgleda, kako se ona ponaša i kako može da je posavetuje.

Znaš ti šta ne treba da radiš i šta sam ti ja rekao pre nego sto si ušla tamo. Samo manje plača, nisam navikao od tebe da plačeš zbog muškaraca. Tamo se družiš  sa pogrešnim osobama. Kad izađeš, videćeš i kajaćeš se. Jedan se otegne, drugi se protegne - bio je iskren njen drug Stefan.

U toku razgovora se nekoliko puta rasplakala i izrazila želju da bi volela da njen drug dođe u Belu kuću.

Foto: Printscreen

Ono što je jako interesantno jeste da je Mina tri puta pitala svog druga kako napreduje njen Instagram profil i koliko je to njoj bitno. Nakon što je dobila informaciju da ima 42000 pratilaca, ona je dodala da samo ubacuju slike i da je promovišu na pravi način.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Sara saznala šta je Zorana pričala o njoj, pa joj poručila: NE DIRAM TE, NE DIRAJ ME! (VIDEO)

Kako je njihov razgovor protekao i o čemu su sve pričali, kako je savetovao njen drug pogledajte u sledećem video snimku.

Autor: Pink.rs

#Marko Janjušević

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'