AKTUELNO

Iako se ne slaže sa njegovom suprugom, želi da se njih dvojica pomire.

Reper Kanje Vest (39) završio je pre nekoliko dana u bolnici u Los Anđelesu kada ga je policija u lisicama i veoma teškom stanju odvela na lečenje.

Njegova supruga Kim Kardašijan (35), koja se posle pljačke povukla iz javnosti, ne odvaja se od njegovog kreveta.

Foto: Beta

Obožavaoci na društvenim mrežama pišu reči podrške reperu, a sad se i poznata pevačica Bijonse (35) aktivirala da olakša ovu situaciju prijatelju svog muža Džej Zija (46).

Iako se pisalo da je ona protiv pomirenja njih dvojice, jer se ne slaže sa Kim, sada ga podstiče da Kanjeu pruži ruku pomirenja kako bi mu pomogao u bržem ozdravljenju.

Foto: Instagram

Publika je bila besna kada je Vest u Sakramentu prekinuo nastup posle samo 30 minuta, pa održao govor u kojem je podržao Donalda Trampa i iskritikovao Hilari Klinton, kao i svoje nekadašnje prijatelje Bijonse i Džej Zija.

- Džej, znam da imaš ubice, ali nemoj da ih pošalješ na mene. Bijonse, bila si mi sve, žrtvovao sam sedam godina zbog tebe - rekao je on tada.

Inače, reper je nedavno otkrio da on i kolega Džej zi više nisu u dobrim odnosima, a bili su toliko bliski prijatelji da su 2011. godine izdali i zajednički album "Watch The Throne".

Kako svetski mediji negativno pišu o Kanjeovom zdravstvenom stanju, podržala ga je i Lejdi Gaga, koja mu se obratila na Tviteru.

- Nisu mi smešne šale na račun nečijih mentalnih problema. Ovo je veoma težak period za pojedince. Iako se ne slažem sa svime što on radi, nadam se da će publika i javnost pokazati saosećanje za njegovo stanje. Jedna ljubav. Jedna rasa. Kanje, podržavam te i volim te, brate moj. Divim se tvojoj snazi i hrabrosti da prekineš turneju i posvetiš se sebi samom. Zaista si divan umetnik - poručila je pevačica reperu.

Autor: V. T.

#Bijonse | Beyonce Giselle Knowles - Carter

#Džej Zi

#Kanje Omari Vest | Kanye Omari West

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

'