AKTUELNO

Bila je iskrena.

Nedavno je u najgledaniji rijaliti "Zadruga" ušla vrlo atraktivna učesnica Ana Korać, koja je za samo par dana zavela veći deo muške populacije u ovoj kući i izazvala brojne intrige među zadrugarima, a njen odnos sa ostalim učesnicima rijalitija sada će se, možda, promeniti, posle pisma Velikog šefa.

Dragi zadrugari, prošlo je već nekoliko dana od kada je Ana ušla u "Zadrugu", imala je dovoljno vremena da vas upozna. Sada želimo da čujemo šta Ana misli o svakom zadrugaru - pisalo je pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon pročitanog pisma Ana je prvo počela da komentariše Marka Janjuševića sa kojim se od prvog dana združila i za koga ima samo reči hvale.

Duhovit i poseban lik. Malo mi je krivo što je tužan zbog porodice i spava puno, pa ne provodimo mnogo vremena zajedno. Dobar je čovek i družiću se sa njim - pričala je ona gledajući u njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkako su Teodora Džehverović i Anđelo Ranković prekinuli svoju ljubavnu romansu, Ana je bila Anđelovo rame za plakanje. Svi zadrugari su primetili da on previše vremena provodi sa Anom i da su u vrlo prisnom odnosu, što uopšte ne podržavaju. U toku dana je Miki Đuričić upitao da li su se oni poljubili, pri čemu je Ana dala odričan odgovor.

Meni njegovo društvo prija. Dečko je kvalitetan i dobar - ovo su bile Anine reči o Anđelu.

Foto: TV Pink Printscreen

O svim takmičarima je iznela šta misli i o većini ima pozitivno mišljenje. O Tanji Jovićević i Mini Vrbaški, sa kojom je imala konkflikt van rijalitija, nije puno komentarisala, jer se ne druži i ne komunicira sa njima.

Pročitajte još: Ovo sigurno nisu očekivali! Veliki šef iznenadio ZADRUGARE, a evo i čime (VIDEO)

Šta Ana misli o ostalim učesnicima možete pogledati u sledećem video snimku.

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Tanja Jovićević

#Zadruga - RTV Pink

'