AKTUELNO

Maca Diskrecija i Jelena Golubović bile vrlo iskrene.

U prostorije najgledanijeg rijalitija "Zadruga" je pristiglo pismo od Velikog šefa koji je pred ukućane postavio novi izazov. Naime, od njih se očekivalo da iznesu kako je ko zaradio svoj prvi honorar.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari i sami ćete priznati da se većina dešavanja u "Zadruzi" vrti oko para i da vaše ponašanje i raspoloženje zavisi od količine novca koju imate odnosno nemate. Van zidina zadruge je situacija slična. Ovo su razlozi iz koji želimo da čujemo od vas kako je ko zaradio svoj prvi novac u životu - zahtevalo se u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Svi učesnici su bili vidno raspoloženi da otkriju kako su zaradili svoj prvi novac. Kao i  uvek Maca Diskrecija je jedva dočekala da  započne svoje izlaganje. Kako je sedela do ovonedeljnog vođe, odmah je počela:

Osamostalila sam se sa 18 godina, pre toga nisam htela ništa da radim, živela sam na račun drugih. Ne stidim se toga, radila sam u kafiću preko raspusta da kupim knjige koje mi trebaju za školu. U kafiću sam radila preko dana , a za vikend sam nastupala. Svoj honorar sam uglavnom zaradila pevanjem - rekla je ponosno Maca.

Foto: RTV Pink

Kao pretposlednji govornik svoju priču je završila Jelena Golubović. Ona je je uvela zadrugare u svoju priču na vrlo šaljiv način.

Kažu da je novac kao žena i ako se ne bavimo njime ode drugome. Pošto sam vrlo rano progovorila i naučila da crtam, meni je mama davala pare da crtam i ne upadam u reč - rekla je kroz smeh Golubovićka.

Na ovaj njen komentar svi su briznuli u smeh, a Zorana Stefanov je odmah potom dala predlog da se ovoj takmičarki uvek da po 10 dinara da ćuti dok se vodi razgovor za stolom, makar dok je ona vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Priče drugih učesnika su bile jako zanimljive. Mnogi su svoj prvi novac zaradili sa 7 godina, a neki i kasnije. Od nastupa u diskotekama, sviranja pred crkvom, pa preko dobijanja novca u kladionicama, nadnicama berući višnje i maline, živeli su zadrugari.

Pročitajte još: LUNA I SLOBA SE VENČAVAJU U ZADRUZI: Samo ONA može da ih SPREČI! (VIDEO)

Iako je bilo sitnih dobacivanja u toku izlaganja, sve je prošlo u najboljem redu.

Kako su zaradili svoj prvi novac ostali zadrugari možete pogledati u videu ispod:

Autor: Pink.rs

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'