AKTUELNO

Nedavno, par je već bio dao ljubavi još jednu šansu, ali nije im uspelo

Manekenka Kendal Džener i košarkaš Devin Buker već su letos raskidali, pa se pomirili. Međutim sada, prema pisanju stranih medija, definitivno su rešili da je kraj.

Zbog previše obaveza, na ljubav su bili stavili tačku još pre mesec dana, tvrde izvori za „E!News", ali se po pitanju rastanka još nisu oglašavali. Ovo im se, navodi se dalje, često dešavalo i u proteklih godinu dana. Bili su i na zvaničnoj pauzi u junu, ali su ubrzo uspeli da izglade svoj odnos.

Ovoga puta, tvrdi tamošnja štampa, definitivno je kraj.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Podsetimo, Kendal i Devin su počeli da se viđaju 2020. godine i tokom tog leta su već i putovali zajedno.

Ovog septembra, viđeni su zajedno u Njujorku, a kasnije u oktobru lepotica je na društvenim mrežama pozdravila sportistu povodom njegovog rođendana. Uzimajući u obzir da više nisu par, javnost veruje da među njima svakako nema zle krvi.

Posle rastanka su maksimalno okrenuti poslu, ali Kendal je viđena sa sestrom Kajli i prijateljicom Hejli Biber na koncertu bivšeg dečka, Harija Stajlsa, u Los Anđelesu.

Tada, trio se snimao za društvene mreže pevajući njegovu pesmu „Adore you". Stajls, inače, trenutno ispunjava novinske stupce zbog svog raskida s Olivijom Vajld.

Autor: Pink.rs