AKTUELNO

Glumac Kevin Spejsi ostao bez prestižne nagrade zbog posledica u privatnom životu.

Skandal koji potresa Holivud od trenutka kada je glumac Entoni Rep optužio kolegu Kevina Spejsija da ga je pre 30 godina obljubio, dobio je svoj nastavak. Naime, Spejsi je ostao bez prestižne "Emi" nagrade nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje.

Inače, Spejsi je ovu nagradu trebalo da dobije 20. novembra u Njujorku, a ona je bila namenjena "pojedincima koji su prevazišli kutlurne granice i dirnuli čovečanstvo". Ipak, ona mu je izmakla jer nijedna informacija nije išla njemu u prilog.

Povodom ovoga se oglasio i njegov brat Randal Fovler koji je otkrio da je Kevin zlostavljan u porodici od strane njihovog oca, koji je bio veliki ultra desničarski pervezrni član američke nacističke partije koji je iscrtavao svoje brkove da izgledaju kao Hitlerovi. Spejsi je doživljavao mnoge neprijatosti od svoga oca. A ono što je bilo zaprepašćujuće jeste da je pokušao da ga obljubi dok je imao 14. godina. Brat Kevina Spejsija je izjavio da ga ovaj pedofilistički čin nimalo ne čudi, s obzirom na to kroz šta su sve njegov brat i sestra prošli  dok su živeli sa ocem.

Ovo zlostavljanje i maltretiranje je ostavilo velike posledice na glumca. Da podsetimo, nedavno je njegov partner Entoni Rap optužio Spejsija za seksualno zlostavljanje, kada je Rap imao 14 godina, a potom se Spejsi oglasio i priznao da je gej.

Pročitajte još: DARA BUBAMARA OTKRILA ono što je mnoge zanimalo: PAKAO SAM U KREVETU! (VIDEO)

Inače, Sprejsijev brat piše knjigu o ovoj mračnoj prošlosti i svemu što su proživljavali njegov brat i sestra.

Autor: Pink.rs

#Kevin Spejsi

#glumac

'