AKTUELNO

Ona je, na zaprepašćenje mnogih, otkrila šta je sve preživela dok je bila u, naizgled, harmoničnom odnosu sa svojim suprugom.

Čini se da je njihova priča poslednjih meseci preplavila medije. Iako su mnogi mislili da su svoj "prljav veš" već izneli u javnost, svakodnevno isplivavaju novi detalji nekada skladnog para Mel Bi i supruga Stefana Belafontea.

Foto: Printscreen Youtube

Prvo je u centar čitavog skandala došla sama pevačica. Nekadašanju članicu grupe Spajs grls optužila je dadilja i navela kako je Mel Bi insistirala da se i ona uključi u seksualne odnose Mel i Stefani. Ne bi li joj to bila i dobra uspomena, Mel je sve to snimala kamerom, tvrdila je pre izvesnog vremena njihova kućna pomoćnica.

Foto: Printscreen Instagram

Pričalo se i da je Mel trošila mnogo novca, iživljavala se na različite načine i niko je nije doživljavao kao skromnu damu. Ali sada, gospođa Dženin Braun ima mnogo toga da kaže u svoju odbranu.

Mel Bi se pojavila na sudu kako bi svedočila protiv supruga sa kojim je u brakorazvodnoj parnici. Sada je na zaprepašćenje mnogih otkrila šta je sve preživela dok je bila u, naizgled, harmoničnom odnosu sa Belafonteom.

- Tokom deset godina braka on me je drogirao, maltretirao, terao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše seksualne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i decu da zaštitim od njega, zato tražim zabranu prilaska- rekla je Mel na jednom od saslušanja.

Foto: Printscreen Instagram

U parnici su već šest meseci, ali Mel iznosi i činjenice koje se kose sa onim tvrdnjama da je zapravo ona bila veliki rasipnik u bračnoj zajednici.

- Uz sve to on me je i finansijski uništio kako bi održao privid glamura. Nije mi davao kartice, i nisam čak imala novca da posetim oca koji je na samrti - rekla je Mel B.

Njih dvoje venčali su se 2007. godine, a ona je iz prethodnog braka sa sobom povela i ćerke Feniks i Iris. Zajedno imaju ćerku Medison.

Autor: Pink.rs

#Kokain

#Mel B

#pevačica

#suprug

'