AKTUELNO

Kada je FBI u avgustu ove godine upao na posed Donalda Trampa gde on živi sa Melanijom, svi su mislili da će bivša prva dama imati šta da kaže. Ali ona je i ovaj put ostala tiha.

Jedino do čega joj je stalo je njena privatnost i njen sin, kažu ljudi koji znaju Melaniju Tramp .

"Zašto bi se ona oglasila. Uvek je bila razmišljanja, ako ostane tiha, svi skandali će jednostavno nestati", rekla je tom prilikom osoba upućena u Trampove odnose s javnošću.

Iako je javnost izgarala da sazna gde se nalazi Melanija i šta radi nakon što im je istekao mandat u Beloj kući - odgovor je da se povukla u mir i tišinu Mar-a-Lago imanja na Floridi.

Foto: Tanjug AP/Chris Carlson

Detalji sa pomenutog pretresa stigli su do javnosti i svi su ostali zatečeni saznanjem da Melanija ima odvojenu spavaću sobu od Donaldove, te da su spojene samo zajedničkim ormarom.

Mnogi su se šokirali time što Melanija nije iskoristila svoju popularnost nakon izlaska iz Bele kuće, te što nije nastavila biznis koji bi joj omogućio da ostane zbrinuta i nakon Donaldove smrti. Ali izvori bliski bivšoj prvoj dami kažu da je njen jedini prioritet "njen dom i njen sin".

Foto: Tanjug AP/Jim Rassol

Poslednje njeno pojavljivanje u javnosti je ono na sahrani Ivane Tramp, bivše žene Donalda Trampa. Melanija se na ispraćaj bivše supruge svoga muža pojavila odevena u crno, dostojanstvena i zanosna.

Autor: A.A.