AKTUELNO

Konačno progovorila o temi koja je zanimala sve!

Pariska nedelja mode, koja se održala u septembru, ostaće upamćena po činjenici da se Viktorija Bekam rasplakala na modnoj pisti, a sada je u emisiji glumice Dru Barimor objasnila zašto nije želela da sakrije svoja osećanja. Ona je otkrila da su je preplavile emocije kada je videla da su njena deca došla na reviju da je podrže jer kako kaže:

- Porodica je najbitnija.

Viktorija iskoristila ovu priliku da objasni da ne postoji nikakva svađa niti sukob između njen i snaje Nikole Pelc, koja se za njenog sina Bruklina udala početkom leta.

Foto: Instagram/brooklynbechkampeltz

- Želela sam da izađem na kraju revije i htela sam lepu fotografiju dok hodam pistom. Ali, onda sam videla Dejvida, decu, moju mamu, mog oca i sestru, i prosto nisam mogla da se suzdržim. Zaista nisam mogla. Meni je moja porodica najznačajnija. Svi su došli da me podrže i to mi je važno - rekla je Viktorija.

Tokom leta pričalo se da Bekamovi i porodica njene snaje Nikole Pelc nisu u dobrim odnosima. Navodno, problemi su počeli još na venčanju kada je Nikola optužila svekrvu da se nepotrebno "šepurila" i skrenula pažnju na sebe.

Međutim, iako je bilo razmirica Nikola i Bruklin pojavili su se na reviji Viktorije Bekam.

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.