AKTUELNO

Nije gubila vreme.

Supruga Slobe Radanović, Kristina Kockar definitivno je odlučila da stavi tačku na brak sa pevačem i uradi isto što i on - prepusti se strastima sa drugim muškarcem.

Naime, Kija nije nimalo gubila vreme, a kako pišu domaći mediji, ona je tri nedelje u vezi sa dečkom iz Budve Andrijom Lazovićem, sa kojim je bila pre punih 6 godina!

Foto: Privatna arhiva

Kako kaže izvor blizak, još uvek, zakonitoj ženi Slobe Radanovića, Kija i Andrija zbližili su se usled situacije o kojoj bruji cela nacija - Slobinoj javnoj prevari pred kamerama rijalitija.

- Kija se, usled svega što joj se dogodilo, povukla u kuću i danima je bila baš loše. Istina je ono što je rekla njena majka, da je bila na lekovima i na infuzijama. Tih dana javio joj se nekadašnji dečko, sa kojim je bila pre Slobe, Andrija. Nakon dugih razgovora o svemu što se dogodilo, Andrija je odjednom došao u Zrenjanin. Kija je bila vrlo iznenađena i pristala je da se vidi sa njim - kazao je izvor blizak Kristini i dodao:

Foto: Privatna arhiva

Na njegov nagovor, pošto je smatrao da će joj prijati da se skloni od svega što se dešava i od sramote koju je doživela, Kija je sa njim otišla u Crnu Goru gde se i desilo što se desilo. Njih dvoje su sada zajedno i Kija je i sama rekla da bez njega i podrške i snage koju joj je ulio, sigurno ne bi bila u dobrom stanju, i sigurno bi već napravila neku glupost.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još:Sloba pričao da NIJE IMAO ODNOSE SA ŽENOM, a Kija danas ŠOKIRALA: Ponovo IMAMO SEKS! (FOTO)

- Kija nije preljubnica i to znaju svi koji je poznaju. Ona je zbog posla stjuardese dugo živela i van Srbije, pa joj nikada nije palo na pamet da prevari Slobodana. Svaka žena će je sigurno razumeti, potpuno je normalno da u ovakvim situacijama sve emocije nestanu. To je ipak preveliko poniženje, i to javno - zaključuje sagovornik.

Foto: Privatna arhiva/Telegraf.rs

Inače, Andrija je vlasnik jednog kluba u Budvi, a Kijin muž Slobodan upućen je u to da je njegova zakonita supruga pre veze sa njim bila sa ovim momkom.

Pokušali smo da kontaktiramo Kristinu Konckar, ali ona nije želela da daje komentar povodom ovoga.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'