AKTUELNO

Bile su iskrene i konačno stvari isterale na čistac.

Iako joj Anđela Veštica više ne predstavlja smetnju, izgleda da se problemima Mine Vrbaški u vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom ne nazire kraj. Nju je zabolelo to što je Đekson Andrijanu Radonjić tokom jedne igre nazvao "sunce moje", zbog čega su se dve zadrugarke udaljile.

Ipak, Mina nije želela da pravi problem, te je prišla Andrijani u garderoberu kako bi joj uputila izvinjenje i rekla da problem, zapravo, ne postoji.

Foto: TvPink Printscreen

- Neću samo da ti misliš da meni bilo koji muškarac odavde, bilo ko da mi kaže:"Sviđaš mi se", ne bih bila sa njim. Mene je Anđela zamolila, kada je raskinula sa njim:"Molim te, nemoj da se smuvaš sa njim. Znam da će da te muva". Ne bih se nikad smuvala sa njim i zbog nje, ali ni zbog sebe, ne bi mi palo na pamet - objasnila joj je Andrijana, dok se Mina uporno izvinjavala.

- Baš mi je krivo, kunem ti se.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku u raspravu se umešao i Milan Milošević, koji joj je ukazao na promenu ponašanja.

- Promenila si se otkako je otišla Anđela, glumiš neko ludilo. Kao glavna si, nešto - objasnio joj je novinar.

Foto: TvPink Printscreen

- Znaš koliko mi je krivo... Za tebe nikad ne bih ništa pomislila, kunem ti se. Neću da izgubim ni tebe, ni Zoranu, vidim da se ona jako nadr*dala. Molim te, mnogo mi je krivo. Neću nikog od vas tu da izgubim, reci i Zorani - zamolila je Mina Andrijanu, koja je prihvatila njeno izvinjenje i bacila joj se u zagrljaj.

Pink.rs

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'