AKTUELNO

Spektakl koji do sad još niko nije video.

Preslatka Sara Lukić ima devet godina i dolazi iz Kragujevca, a večeras u ''Pinkovim zvezdicama'' predstavila se pesmom ''Hajde da ludujemo'' koju u originalu izvodi Tatjana Matejaš Tajči. Nakon što je završila sa svojom interpretacijom dobila je podršku žirija i sa svih pet glasova plasirala se u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

- Stabilan glas za ovu pesmu. Kod nje je to bilo lepo, zaobljeno. Dobar vibrato. Sve je pod kontrolom. I mnogo je slatka, kako smo se pogledali tako smo se oduševili - kazala je Leontina.

- Mene je primorala Leontina da ustanem. Hoću da kažem da je preslatka i premala, ali mene ova pesma jako nervira kada je pevate. Mislim da će ona u nekoj drugoj emisiji da pokaže sve što zna - istakao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:OSVOJIO JE REGION U DRUGOJ SEZONI PINKOVIH ZVEZDICA! Marko Bošnjak: Družili smo se, smejali, ali i plakali zajedno!

- Intoniraš sasvim pristojno, ali ti nemaš iskustva, bićeš ti super. Ovo je brza pesma koja mora da se "jede". Nemoj da razvlačiš slušaj pesmu i ritam. To je sve što ja mogu da ti kažem - savetovala je Goca takmičarku.

- Je l' poznaješ ti našeg Pavla Vasiljevića - upitala je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Da, sviramo zajedno - otkrila je Sara, a Marijana je zamolila da jednom prilikom dovede i Pavla.

- Preslatka si i imaš lepu energiju - kratka je bila Jelena.

- Njene godine i njena fizionomija odudaraju od njenog glasa. Zvučiš starije i mnogo mi se svidela koreografija - zaključio je Sergej.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezdice

#Sara Lukić

'