AKTUELNO

Četvrta sezona omiljenog muzičkog takmičenja upravo je počela na Televiziji Pink.

Samo dva meseca nakon završetka treće sezone ''Pinkovih zvezdica'', najgledanija muzička emisija je ponovo na malim ekranima. Na potpuno novoj sceni od one na koju su gledaoci navilki, pojavila se voditeljka Marijana Mićić i otkrila da je četvrta sezona ''Pinkovih zvezdica'' zvanično počela.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro veče i dobro došli u četvrtu sezonu ''Pinkovih zvezdica''. Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo se opet svi zajedno ovde družiti svakog petka kako bismo odabrali četvrtu Pinkovu zvezdicu. Znam da ste jedva čekali da počnemo jer sam dobijala svakodnevno poruke sa pitanjima kada će Pinkove zvezdice. Eto, počeli smo - kazala je Marijana na samom početku i dodala:

- U ovoj emisiji predstaviće nam se dvanaest mališana, a u dalji krug proći će njih deset. Žiri je, za razliku od prethodne sezone u malo izmenjenom sastavu.

Voditeljka je najavila petočlani žiri - Sergeja Ćetkovića, Jelenu Tomašević, Gocu Tržan, Leontinu Vukomanović i Milana Stankovića koji su odmah podigli svoje crvene stolice i gledaocima poželeli dobro veče.

Foto: TvPink Printscreen

- Marijana ti večeras sijaš kao jedna od zvezdica - uputio je Sergej Marijani kompliment.

Foto: TvPink Printscreen

- Mene su stalno pitali kada će početi Zvezdice i kada ću da se vratim. Nisam mogao prošle godine da budem tu... Ali kada se setim šta nam sva ova deca pokažu i donesu i kada se setim činjenice da je ovo jedan od najpozitivnijih... Morao sam da se vratim - rekao je Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja već vidim potencijalne takmičare i za petu sezonu - uzbuđena je bila Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se izuzetno sviđa novi ambijent. Mi se ne menjamo, ali menja se scenografija - našalila se Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Za mene je čast što sam i ovde i u četvrtoj sezoni i što rastemo zajedno sa ovom decom -  kratka je bila Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je svako od članova žirija pozdravio gledaoce, Marijana Mićić podsetila je gledaoce da su pravila ista kao i prethodne tri sezone i da u dalje takmičenje prolazi direktno takmičar koji ''dobije'' pet stolica, dok se sa četiri i tri ide u baraž. Nakon toga je na scenu izašao prvi takmičar.

Autor: B. Radonić

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Marijana Mićić

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

'